FRÜHSTÜCK

Frühstück und andere Aktivitäten im Zusammenhang mit Gastronomie

Unser Frühstück im Adiandi Boutique Hotel

UNSER FRÜHSTÜCK
  • Aus unserer Molkerei (frische Butter – Gruyere-Käse), Brot mit Hefe aus dem μother der Eigentümer im Holzofen, Eier von Hennen ihr gemacht.

  • Honig aus der Region. Süße Kuchen (Orange Kuchen – Milch Kuchen – Schokolade pie – Bougatsa – Pfannkuchen). Chocolate – Vanilla Cake. Butter Croissants – Schokolade. Kekse – Cookies – Frucht.

  • Hausgemachte Marmeladen Saison von Mama. Pasteten (Tempelotyropita – Spinat pie – Omelett). Sie können Ihren Kaffee, frisch gepressten Orangensaft aus Orangen aus unserem Garten.

  • Das Frühstück wird am Buffet von früh morgens bis spät am Mittag serviert, in unserem Frühstücksraum oder in Ihrem Zimmer.

Frühstück und andere Aktivitäten im Zusammenhang mit Gastronomie

AMYMONE FRÜHSTÜCK
IM GEMUTLICHEN FRÜHSTÜCKSRAUM NEHMEN

Im gemütlichen Frühstücksraum nehmen wir unsere Gäste am Morgen mit hausgemachten Frühstück, das wir jeden Tag an unserer Stelle mit Produkten, die wir produzieren.

UNSER FRÜHSTÜCK TÄGLICH MIT PFLEGE UND AUSGEWÄHLTEM FRISCHPRODUKT

Im Cafe von morgens bis spät in die Nacht, außer dem Frühstück unternehmen Sie Ihren Kaffee, Drink genießen können, oder Sie können Brettspiele mit Ihrem Gefährten, deinen Freunden spielen bis spät in die Nacht.

Δοκιμάστε εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για γλυκά της ιδιοκτήτριας, Δήμητρας Κωστοπούλου, που θα τις θυμάστε για πάντα!!!

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

Γλυκια & πεντανοστιμη πορτοκαλοπιτα...

Τι χρειαζόμαστε¨
1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 γιαουρτάκια 2% λιπαρά
1 κούπα ζάχαρη (Βάζω περίπου 2 γιατί έχω αφαιρέσει το σιρόπι)
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ
1 με 2 βανίλιες
4 αυγά
Ξύσμα πορτοκαλιού
Εγώ δεν βάζω σιρόπι, αλλά χρησιμοποιώ το ξύσμα από 4 πορτοκάλια και μέσα στο χυλό ρίχνω 3/4 της κούπας χυμό πορτοκάλι.
Πώς το κάνουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φύλλα σ’ενα μπόλ και χτυπάμε με το σύρμα να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Όπως είναι το πακέτο με το φύλλο ρολό σε θερμοκρασία δωματίου κόβω τα φύλλα σε ροδέλες περίπου 2 πόντους, τα ανακατεύω να ξεδιπλωθούν τα βάζω σε ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου να ξεραθούν λίγο, προσοχή να μην καούν. Τα τρίβω και τα προσθέτω στο μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 40Χ50 και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά να κοκκινίσει από πάνω.
Αν θέλετε σιρόπι.
Βάζετε 2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλλας (προαιρετικά)
1 φλούδα πορτοκαλιού

Τα βράζετε και τα ρίχνετε ανάλογα ή κρύο το σιρόπι και ζεστή η πίτα ή αντίστροφα.
Θα αφαιρέσετε όμως τη 1 κούπα ζάχαρη και το ξύσμα από τα 2 πορτοκάλια, από τον χυλό.
Σερβίρεται καταπληκτικά με παγωτό.

Η πιο ευκολη και λαχταριστη σοκολατοπιτα

1 φλ. βιτάμ
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 φλ. φουντούκια αλεσμένα (προεραιτικά)
5 αυγά
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Γλάσο
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, κομματάκια
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
Πώς το κάνουμε
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες.
Βάζουμε σε βουτυρομένο ταψί Ν 28 και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλι ή στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύουμε να γίνει γλάσο και περιχύνουμε τη σοκολατόπιτα.

Γιαουρτοτυρόπιτα (Τεμπελοτυρόπιτα)
Τι χρεαζόμαστε: 2 κεσεδάκια γιαούρτι και μισό κουτ.γλυκού σόδα.
2 ή 3 κεσεδάκια φέτα – 1 κεσεδάκι ανθότυρο
1/2 με 1 κεσεδάκι γάλα φρέσκο
2 κεσεδάκια καλαμποκάλευρο ή σταρένιο ή ό,τι έχετε
Αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι – 2 αυγά αν θέλετε
2 κουταλιές μαργαρίνη
Προαιρετικά ρίχνουμε μυρωδικά φρέσκα ή ξερά (ρίγανη, μαϊντανό, θυμάρι)
Πώς το κάνουμε: Σ΄ενα μπόλ ρίχνουμε τα γιαουρτάκια και τη σόδα τ’ανακατεύουμε και τ’αφήνουμε 2 με 3 λεπτά
μέχρι ν’αρχίσει να φουσκώνει και να κάνει φουσκάλες το γιαούρτι.
Μετά βάζουμε τα τυριά, το γάλα, αλάτι-πιπέρι (τ’αυγά και τα μυρωδικά) προαιρετικά, το αλεύρι, ανακατεύοντας πολύ καλά.
Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψί βάζουμε μέσα το μείγμα και βάζουμε τη μαργαρίνη σε κομματάκια από πάνω, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45′ μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.

Καλή επιτυχία
Δήμητρα Κωστοπούλου